About

FABERLIC – CEA MAI MARE COMPANIE
DE VÂNZĂRI DIRECTE

Faberlic – este cea mai mare companie rusească de vânzari directe, producător de produse cosmetice unice și brevetate pe bază de oxigen, care distribuie oxigenul în straturile adânci ale pielii. De asemenea, în seria de produse Faberlic se află întreaga gamă de produse pentru îngrijirea pielii și părului, parfumuri franțuzești de excepție, produse cosmetice decorative, produse pentru casă și sănătate, lenjerie și ciorapi, îmbracăminte modernă.

În anul 2003 Compania s-a lansat pe piața internațională, iar acum sunt deschise reprezentanțe Faberlic în 24 de țări ale lumii, iar produsele sunt livrate în 42 de țări. Faberlic înseamna 25 de milioane de consumatori, care folosesc cu plăcere în fiecare zi produsele noastre în Europa și Asia!

Compania dispune de 30 de brevete și se află în ratingul “Top 100 al celor mai mari companii cosmetic din lume”.

Faberlic este sponsorul organizației ecologice “EKA”, care realizează programele “Orașele verzi” și “Mai mult oxigen!”. În cadrul acestor programe pe teritoriul Rusiei au fost plantați peste 10 milioane de copaci.

Faberlic are producție proprie, bazată pe standarde europene de calitate, este echipată cu cele mai moderne și mai ecologice echipamente, linii automatizate de producție, împachetare și ambalare a produselor cosmetice. După nivelul potențialului capacității și amploarea suprafețelor de producție, fabrica Faberlic intră în categoria celor mai mari întreprinderi cosmetice din Rusia.

Cercetarea și producția cosmeticii Faberlic corespunde cerințelor standardelor de calitate.

About

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNA

Folosește produsele Faberlic și câștigă!

Faberlic.ro © 2022

Created by crts

contact-section